Gün ərzində boş vaxtım çox dəyişkəndir və konkret bir saatda internetdən istifadə etməyi əvvəlcədən planlaşdırmaq çətindir. Bəzən səhər qısa fasiləm olur, bəzən nahar vaxtı, bəzən isə axşam daha çox vaxt tapa bilirəm. Azərbaycanda belə çevik platforma axtararkən günün müxtəlif saatlarında girişin stabil olmasını, səhifələrin tez açılmasını və mobil cihazlarda rahat işləməsini necə sınaqdan keçirmək olar?
23 Views

Son vaxtlar axşamlar boş vaxtımı bir az daha fərqli keçirməyə çalışıram. Gün ərzində iş, yazışmalar və müxtəlif xırda məsələlər o qədər çox olur ki, axşam gələndə insanın sadəcə fikrini yayındırmaq istəyi yaranır. Mən də bəzən sosial şəbəkələrdə boş-boş gəzmək əvəzinə yeni rəqəmsal səhifələrə baxıram. Bir neçə gün əvvəl belə axtarış zamanı ünvanına rast gəldim. Bir müddət səhifədə gəzişdim, məlumatları oxudum və düşündüm ki, fərqli axşam məşğuliyyəti axtaranlar üçün maraqlı alternativ ola bilər. Mən belə səhifələrə baxanda əvvəlcə qaydaları və şərtləri nəzərdən keçirirəm. Nəyin necə işlədiyini bilmədən tələsik qərar vermək mənə görə düzgün deyil. Əvvəlcə araşdırırsan, sonra özün üçün uyğun olub-olmadığını müəyyənləşdirirsən. Məncə, ən rahat üsul da budur. Həm də hər kəsin istirahət anlayışı fərqlidir. Kimisi film izləyir, kimisi musiqi dinləyir, kimisi isə internetdə yeni seçimlər axtarır. Ona görə bu səhifəni də sadəcə alternativ kimi qeyd edirəm. Maraqlı gələnlər özləri baxa bilərlər.